Sorry!

FÖRLÅT! Jag har verkligen inte haft tid att skriva idag, började skolan åtta imorse och slutade halv fem. Sedan vare ut med tjejerna som gällde.

Har inte så mycket att skriva idag eftersom mamma har snott min kamera för hon skulle på aik match så har jag inge bilder att erbjuda och då blir bloggen tråkig..

Imorgon bombar vi med bilder istället då, haha. SLUTA INTE LÄSA BARA FÖR DTHÄR! Pussar

Godnatt!!

Nu ska jag börja röra mig mot badrummet för att borsta tänderna, det är ju faktiskt skola imorgon..suck! Kram



Bild på mig från idag, de gäller ju trots allt att bjuda på sig själv, hihi.


Kväll

Kom hem för någon timma sen. Har varit ute med söta Siri, lika mys som vanligt. Vi gick runt och snacka om allt som hänt den här dagen vi varit utan varandra, nejnej vi är inte alls beroende av varandra.. Hehe!

Var på surströmmings middag, det luktade ju inte alls illa.. Var tvungen att fly efter 10 minuter så Siri kom som räddaren i nöden haha. Skickade säkert tusen sms "KOM DÅ SNORUNGE" Nu får ni några bilder från ikväll!




Dagens Julia

 


Linne - Ginatricot
Skärp - H&M
Mönstrade strumpbyxor - H&M
Det här var även det jag köpte igår' ( ja jag har spillt på linnet, men det har jag tagit bort nu, hehe..)


Mot bussen!

Har precis fixat klart mig, ni får bilder på outfiten ikväll. Ska på middag hos grannen ikväll också så det blir nog efter det, kanske skriver något innan!

Nu- Springa mot bussen


Godmorgon..

.. Eller aa, god eftermiddag! Vaknade kanske för en timma sen och jag har kommit så långt att jag bara hunnit äta frukost.

Om någon timma ska jag möta upp Mormor vid bussen, vi ska åka och kolla på bio. "Prinsessa" tror jag den hette, handlar om en överviktig tjej som försöker bli filmstjärna eller något sånt, det ska bli kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan fixa mig, måste även ta bort mitt nagellack som knappt finns kvar på naglarna längre och måla på nytt. Vet inte vilken färg, tror det blir hallonrosa den här gången.

Puss!

Kalla mig Trötter

Hej. Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag skriver, hehe..

Kom hem för 2 timmar sen ungefär och gud vilken kväll, och då menar jag inte på ett bra sätt. Gud vad mycket kan bli knas på en kväll, nog om det..

Misslyckad kväll kan man verkligen kalla det, lite synd sådär på en lördagskväll men det var mycket känslor som behövde komma ut bland oss tjejer och det var bra att vi fick skrika "lite" på varandra. Jag älskar er alla Rebecca, Jessica, Siri, Philippa, Caroline.

Jag känner mig skyldig att umgås lite med mamma och pappa så jag ska bege mig mot soffan och vara lite social. Sjukt trött så det här blir mitt sista inlägg för idag. Pussar


Från vänster - Rebecca, Siri, Philippa, Jessica och Caroline


Jag älskar er, även fast det kanske inte verkar som det ibland :/


Ändrade planer

Naomi ska träffa några så jag bestämde mig för att träffa Jessica, Caroline, Rebecca, Philippa och Siri. Tjejkväll på hög nivå!! Kameran följer självklart med.

Jag ska börja röra mig mot Jessica nu för att sedan möta upp Philippa och Siri som kommer med bussen. Ha en trevlig lördagskväll. Puss


Jessica och Caroline imorse  (Carro vill inte vara med i bloggen så
hennes ansikte kommer ni inte få se så mycket av)


Dagens Julia



Linne - Ginatricot
Tights - Bik Bok
Tygskor - H&M
Jacka - Vero Moda


Hemma

Hej! Kom precis hem från stan. Vi träffade som sagt Jessica och Caroline i stan men dom var allmänt tjuriga och typ sprang i sin egna lilla takt så jag och Naomi orkade inte hunda, jaja nog om det!

Nu ska väl jag och Naomi snart dra ut tror jag och träffa Jessica och Caroline och skälla lite på dom, hehe.

Ni får se senare vad jag köpte idag. Nu får ni se bilder från dagen



Söta Naomi på t-banan


<3



Mot stan!!

Har fixat mig i långsam takt i säkert 2 timmar, nu ska jag börja bege mig mot stan med Naomi där vi ska möta Jessica och Caroline. Jag tänkte köpa lite höstkläder, om jag får med mig något hem så får ni se det senare!

Nu ska jag möta Naomi om 10 minuter, det ska bli kul att träffa henne. Det var så länge sen! Puss


Jessica världens bästavän imorse när vi körde kort


Igårkväll








Jessica

Tja!!Det blev ändrade planer igårkväll, vi bestämde oss för att sova hos Jessica istället för Mathilda och det var lika mys det! Det blev att vi la oss halv ett, och det var skönt för då sover vi inte bort hela dagen idag.

Eftersom jag fortfarande är hemma hos Jessica så kan jag inte lägga in bilder från igårkväll så de får bli senare när jag kommer hem.

Nu - kortspel och frukost med tjejerna

Mathildas house

Jag, Jessica och Caroline är här hemma hos mig och fräschar upp oss lite inför kvällen. Vi ska nämligen dra till Mathilda och ha en riktigt myskväll, bara vi tjejer! Jessica står och byter om och Caroline läser Sofis mode. Tror det blir så att vi sover över hos Tilda eftersom det nog blir sent.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan platta håret och sådant, sen hoppar vi på en buss till Mathilda. Vi hörs senare ikväll! Puss


Jag och Siri påväg till dansen med våra kära bananer


Pictures

Hemma från dansen..puh! Här kommer några bilder från dansen när vi stretchade                         

                                

                                


                                 


Nästa - Dans

Måste springa iväg, dansen börjar om 20 minuter och jag är alltid sen. Hehe. Siri och Mathilda kom precis förbi och hämtade upp mig så nu drar vi! Pusspusspuss


Jag och Mathilda redo för dansen (haha jaa vi har dom heliga fjortisbyxorna, supersköna!) Mathilda vill inte synas



Ni är bäst, jag älskar er ♥


Dagens Julia


Tröja - Ginatricot
Trasiga Jeans - Ginatricot
"Converse" - Belle
(haha, ja det är en hög med kläder bakom mig som jag inte orkar lägga in i mina lådor, tihi)


Fredag!

Hej! Kom precis innanför dörren, sista lektionen var gympa där vi hade orientering och eftersom jag och två andra killar i klassen är småsjuka så gick vi orienteringsbanan. Och gud vad dom är rädda för allt i skogen, helt sjukt!!

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker ladda upp lite bilder.. Slänger in någon från dagen här nere!

Nu- Rostade mackor med oboý


Fina vän ♥



Tack!

Tack Siri och Philippa för att ni fixxade min blogg!  ♥

RSS 2.0