Say hello to friday

Då har man varit på dansen då, skitkul. Jag ska aldrig sluta. Aldrig. Aldrig. Aldrig... okej, kanske lite överdrivet men jag lever verkligen på det.

Gud vad planerna för ikväll har gått fram och tillbaka alltså. Valde mellan att vara med andra brudarna och sitta på en brygga och frysa arslet av mig, eller ha myskväll med Rebecca. Det blev en kväll med Rebecca. Vi ska dra till Q-lan, vara där en stund och sedan bege oss hem till henne där jag nattar.

Tog nyss outfit bild, men jag ska möta Rebecca om 5 minuter så jag hinner verkligen inte lägga upp den. Förlåt! Har bytt outfit, har inte samma som jag hade i skolan. Nej nu ska jag dra på mig skorna och jackan och runna iväg. C ya!


Dans

Christian ringde nyss och sa att han var på bussen påväg hit för att träffa oss. Det får bli en snabbis eftersom vi har dans vid halv fem. Vi hörs när vi hörs, runt sju. Puss









Fredag

Hej på er!! Kom hem för ungefär tjugo minuter sen. Har hunnit göra iordning några mackor och oboy och ska nu sitta här och kolla på tv till siri kommer. Hon slutar nu så hon kanske droppar in om en kvart. Vi hörs lite senare, måste ta det lite lugnt nu känner jag. Är helt slut efter den här dagen, är så irriterad på allt och allt. Nej men nu kom Siri, oj oj oj!! Snabb e hon också ;-)

Alldeles nyss, fick lite besök i soffan












I swear..

..I'll be with your side forever and ever.
















Inge bilder

Nancy är sjukt seg så ni får inge bilder från dagen, tyvärr.. Ligger här i sängen och halvsover alltså. Måste upp och platta håret (annars måste jag upp onödigt tidigt imorgon bitti för det är sjukt lockigt efter jag tvättat håret) borsta tänderna, osv osv. Fryser fortfarande trots duschen så ska sätta på värmedynan i sängen och skutta ner så fort jag fixat mig. Vi hörs imorgon. Ska se om jag kan ta mig upp tidigare för att göra ett morgon innan jag sticker iväg till skolan. Nej nu känner jag att jag vill komma i säng snart. Puss

Kväll

Åt middag för en stund sen och nu ska jag ta en lång varm dusch, är genom frusen. Vet inte varför, det kan nog bero på att jag är lite småsjuk fortfarande. Jag lovade ju er att lägga in bilder från skolan idag. Jag tog bara några få bilder, resten tog Nancy i min klass med hennes kamera. Jag får dom av henne senare ikväll, så nu får ni bara några jag tog. Glöm inte att kolla in om en stund igen för mer bilder. Pöss


Alva cooling


Jessica gör en "juliapose" som hon kallade de. Huh?!


Dagens mest spelade låt 21/1


Justin Bieber ft. Usher - First Dance


Mittbena??

Njaa.. inget för mig!!




Puss från mig till er!

Gu' va min lugg ser flottig ut då..


Dagens Julia




Ser värsta tjock ut på sista bilden.. :p

Tunika - Gina
Tights - Gina (Nya!)
Skor - Skopunkten (Nya!)

Armband - Från Philippa när hon va i london


21/1

Hejsan! Kom hem för lite mer än en timma sen men har inte orkat blogga förrän nu. Gick och gjorde i ordning en macka och kollade på tv istället, skön avkoppling efter en skoldag.

Jag hade egentligen en tandläkar tid klockan tre men jag ställde in den eftersom jag fortfarande är krasslig från förkylningen, hade pissont i halsen idag också.. Ajaj, bara det inte kommer tillbaka nu innan helgen och allt!

Annars då, hur har er dag varit?

Nu







Puss!

Har ni haft en fin kväll? Nu ska jag duscha sedan måla naglarna. Sen äre sleeptime! Har suttit halva kvällen och nördat framför datorn, ska bli skönt att göra något annat ett tag innan jag ska sova.

En en gång, förlåt för usel och tråkig uppdatering idag. You know why. Hörs imorgon. Sov gott!


Dagens mest spelade låt 20/1


Chris Brown - Crawl


Shopping

Det blev inge inlägg där runt ett som jag sa, när jag kom innanför dörren hann jag knappt ta av mig skorna innan jag och pappsen drog in till stan. Jag fick med mig en hel del med mig hem! Jag lovar att ni ska få se allt någongång, om inte annat så ser ni det när jag lägger in dagens outfit och då skriver (ny).

Ni får tyvärr inge bilder idag eftersom jag fick tillbaka min kamera ungefär när vi slutade och jag har inte haft möjlighet att ta kort på outfiten och nu har jag mjukisar och pappsens stora tröja på mig ;-)

Jag vet att ni tycker min blogg är skittråkig när jag inte lägger in bilder, och ni är nog trötta på mina webbcam bilder så imorgon.. håll ut!! PEACE

School

Hej sötnosar! Sitter i skolan och skriver *host* ett Engelska arbete. Man ska beskriva sig själv på engelska, iallafall jag. Vet inte vad de andra gör, sitter i den andra datasalen än de andra gör. Sitter här med min iPod i min egna lilla värld, annars är det omöjligt för mig att arbeta. Eller aa, det är de annars också. Har kommit så långt att jag skrivit "My name is Julia" Bra början, huh?

Om en halvtimma är det lunch, sen slutar jag. Skönt! Det blir en tur på stan lite senare, berättar mer om det sen när jag kommer hem runt ett. Btw, min kamera är tillbaka!! Say hello to bilder ;-) Kramar

   Hittade denna söta bild på kungarna på datorn som jag också tydligen har som bakgrundsbild


Oskar Linnros & Daniel Adams-Ray


Klockan tickar

Gu' va klockan blev mycket helt plötsligt. Sist jag kollade på klockan var den sju, det tog ju ett tag att lägga in alla bilderna och så också. Nej, men nu får jag ta lite fart. Ska bada, göra hårinpackning, ta bort nagellacket (har gått med avskalat nagellack rätt länge nu) måla om naglarna, lägga fram kläder till imorgon, uppdatera iPoden med lite nya låtar. Iiihp, okej jag inser nu att jag har lite brådis. Godnatt fina läsare, vi ses imorgon!!

Saknar sommaren så det gör ont

Är jag ensam om att sakna sommarnätterna, grillkvällarna, stek, pepparkakskropp, bad, värme? När jag kollar ut genom fönstret och ser snö och slask blir jag d e p r i m e r a d .

När jag hör de här låtarna så får jag flashbacks till när vi låg där på klipporna med högtalare och stekte brudar
 




Sätt på musiken, titta på bilderna och njuuuut. VARNING FÖR BILDBOMB

















SNOOK tshirt


Den här har jag beställt hem, kan knappt bärga mig tills den kommer! BESTÄLLD! 


Överdrivet tråkigt

Inge skola idag heller, mamma blev skitsur när jag gick upp imorse. Hon tycker jag ska stanna hemma tills jag blir HELT frisk. Pappa är också hemma och är sjuk, vet inte vad de är som går men säkert bara en vanlig förkylning.

Har kollat på HSM hela morgonen, haha mogen jag vet. Men jag var verkligen sugen att kolla på de, så länge sen! Eftersom jag inte spelade sims igår så ska jag göra det idag. Men det känns så mycket skönare att ligga i soffan och kolla på film än att behöva anstränga sig så mycket att sitta och röra armen!! Hehe.. ;-)

Vi hörs senare. Puss


Sussa sött

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan hoppa i säng. Ska ju till skolan imorgon, och då vill ja va lite pigg iallafall. Sovgott!

<3

You don't need me anymore, or do you? - Don't think so.. I love you
"Den andra flickan som betyder mycket mer än mig"


Äre såhär det känns o va lycklig, de e inga problem

YEY! Älskar mina föräldrar, aa ibland.. ;-) Jag har klagat hela dagen på att jag haft så ont i halsen så hade dom med sig Ben&Jerry med sig hem till mig. Ibland är dom bra snälla!


Middag!

Ja, lite sent kanske men bättre sent än aldrig eller vad säger ni? ;-) Mamma och Pappa är påväg hem med Pizza. Jag är ju vrålhungrig eftersom jag bara ätit frukost idag, sen druckit några koppar té.

Hade alla en bra dag i skolan?

-

         
Det händer hela tiden att folk blir dömda pga sitt utseende. Jag har blivit det, och jag har även gjort det. Jag vet inte varför man gör det, man skapar sig ett första intryck av människan, och försöker dömma personen ut i från det. Även fast man försöker att inte göra det, så blir det så iallafall.

Men man behöver inte bara dömma efter utseendet, man kan också dömma efter saker personer gjort. Om en person gjort något dumt en gång, betyder det inte att den inte kan ändra sig. Men det verkar vissa tro! Jag är inte en sån person. Nej, när det gäller sånt så har jag förståelse för det för jag vet att alla gör misstag och har chanser att visa att man inte är så egentligen. Dom som är så, och verkligen inte har förståelse för att man gör fel någon gång. De är inte mänskliga enligt mig!

Jag älskar dig






Sjukling

Godmorgon. Antar att alla är i skolan, men inte jag.. Vaknade imorse runt halv sju, gick upp och åt frukost, kunde inte prata, va helt täppt och huvudet dunkade. Jag gick in och la mig igen. Mamma sa redan igår att jag inte skulle gå till skolan, men jag envisades med att jag visst skulle det. Men jag tror det är bra att jag är hemma idag, annars kanske jag blir ännu sjukare.

Ahapp, vad ska man göra nu då? Så sjukt tråkigt att vara hemma tycker jag. Jag tror jag ska sätta på The sims 3, det var ett tag sen. Men först ska jag göra mig en kopp té Earl Grey. Kram på er

Jag just nu







Haha, jag vet att ni älskar mina egobilder ;-)


Dagens mest spelade låt 17/1


Camisado - Panic! At The Disco


Mys

Ska börja bege mig mot soffan för att sätta på en film med päronen innan jag ska sova. Men först ska jag lägga iPoden på laddning, välja kläder för imorgon och poppa popcorn. Vi ses imorgon sötisar. Kram

Blåsningen

Sitter och kollar på blåsningen, så sjukt roligt! Sitter här med hela familjen och garvar högt, haha jag skulle dö om jag var med om något sånt här ;-)

Kamera?

Min kamera är hos någon, vet inte vem. Rebecca kanske? Iaf.. Ska försöka få tag på den så snabbt som möjligt så jag kan ta bilder till bloggen, tills dess får ni nöja er med webbcam bilder :-)

Har precis ätit middag, grekisk sallad! Sen hade pappa köpt ballerina till mig också eftersom jag är sjuk. Hade tänkt sätta mig och spela sims också men vet inte om jag hinner det eftersom jag måste vara inne på datorn kl 9 för då loggar söta Siri in. Ha en bra kväll. Pöss


Julia <3 Siri, så ska det alltid vara


Filmtime

"Godmorgon" på er!  Vaknade genomförkyld och är det fortfarande. Har legat i soffan hela dagen och kollat på X-effect. Känns som om hela programmet är fake, vad tror ni? Skulle egentligen träffa Rebecca idag, men måste vila upp mig så jag kan gå till skolan imorgon. Eftersom det är så mycket i skolan just nu kan jag inte missa en endaste dag!

Satte nyss på What happens in vegas, den är så grymt bra. Jag har alltid tyckt Cameron Diaz vart en så bra skådis. Pausade nyss filmen för att skriva ett litet inlägg till er och göra en stor kopp varm choklad med grädde. Skönt för halsen.

Vad ska ni göra idag då? Hörs senare!

Nu










Myskläderna på!


H-ä-n-g-i-g

Jag känner mig sjuk och hängig, men då är frågan - vad tusan gör jag uppe? Godnatt!

Kvällens planer



Hur ser era planer för kvällen ut?


16/1-10

Kass uppdatering, jag vet.. Men har inte hunnit blogga och inte haft orken. Fick jag välja skulle jag sova bort hela dagen. Uppdateringen kommer fortsätta att lata sig under eftermiddagen och kvällen pga privata skäl. Kanske kommer in ett eller två inlägg. Ha en bra lördagskväll!


Dagens Julia




Tröja - Gina (siris)
Jeans - Gina


@ Philippa

Hej! Slutade två idag, då gick jag och Jessica snabbt hem till henne och hämtade busskort och sen hoppade vï på bussen till Philippa. Nu sitter vi här med Siri också. Vi ska kolla på film och sånt mysigt. Senare ska vi till Solna Centrum och äta middag, sen träffa Christian, Rebecca, Naomi, Niklas och Carro. Ni får förstå att uppdateringen är dålig ikväll, det är ju trots allt fredag!! ;-)

Sköt om er. Pöss
Nu

Jag och Philippa bejbi


My babies Jessica, Philippa och Siri


 


Time for bed!

Har suttit och snackat engelska med Siri på msn i en halvtimma nu, vet inte riktigt varför. De bara blev så. Nu när jag snackar med mamma så kommer engelska ord. Haha! Bra träning iallafall ;-)

Nu är det sovdags, gu' så skönt. Sussa sött så hörs vi imorgon!!

Jag och Rebecca i helgen


Dagens mest spelade låt 14/1

Kommer börja med dagens mest spelade låt i min iPod. Låter det bra? Idag har den här låten pumpats i mina lurar

 
Dont bring flowers after im dead - Erik Hassle


Drop it low

Höll på att somna här i soffan, så jag gjorde en kopp té och tog en lååång dusch! Haha, får se om jag somnar ikväll då när jag druckit té. Brukar ju inte kunna göra det!

Aha, vad har ni gjort ikväll då? Själv kom min Farbror och Mamma&Pappas kompis hit. De körde singstar och så, men jag orkade inte vara med. Imorgon lovar jag att ta med mig kameran till skolan och att jag lägger in lite bilder sen när jag kommer hem. Nu ska jag ta och måla naglarna. Det här blir nog sista inlägget för ikväll. Måste lägga mig i någorlunda tid *host*. Puss!!


Tidsfördriv

Ta fram din mobil.
Vem ringde du till senast? Siri my homie
Vem ringde senast dig? Mor
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS? Japp :) från Karim

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS? Rebeccca <3

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS? Hänger ute med kompis :) från Karim

Vad står det i ditt 6:e skickade sms? Inget speciellt, dudå?
Har du några utkast? Nope
Vad är ditt rekord i snake? Har inte det på min mobil, men på Jessicas typ 2400 :D

Vem ringde dig näst senast? Christian
Vad står det i dina påminnelser? Nothing


MSN;
Hur många har du online? 21st
Vad heter du på msn? ia'
Vem är snyggast på din msn som är online? Philippa & Siri :D

Vem är töntigast på hela din msn? Haha, tönten himself
Vem skrev du senast till? Siri


MOBIL;
Hur många kontakter har du? Ofta man räknar, hah
Beskriv den sjunde kontakten? Dominik. Haha, känner inte han så bra
Vad står det på ditt senast sms? ååå det låter perfekt. hoppas hoppas hoppas <3
Vad är ditt mobil nummer? pfpfpf

Vad har du för mobil kort? Comviq
Vilket språk är det på din mobil? Svenska


DIG;
Hur gammal är du? Fjortis
Lång eller kort? Stolpe
Brunett eller blondin? Brownie
Är du singel? Aop
Gillar du någon? Nej


 

JA/NEJ;
Kär: Nöpp
hungrig: Nej

snackar på msn: Lite halvt
har druckit något på den sista timme: Ja
smsat så du har fått ont i tummarna: Aop
ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon: Japp
kan annat språk än svenska: Räknas engelska?
sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful: Ja
Nån på din msn som är as kaxig: En som har största ballheten
Kan du hans/hennes namn: Ja
älskar du din mamma: Jaaaa

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? HAHA siri, ja :p
Har du sett din bästa vän gråta? Tyvärr :/
Vilka vitaminer åt du när du va liten? HAHAHA aa jag åt den&den&den&den..

Vad åt du senast? Tacos
Har du fått någon komplimang idag? Nej :(
Är du polare med grannarna? Ja.
Vilka språk talar din mamma/fostermamma? Svenska / Engelska
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? I dont know
Har du äggat ngn? Flera gånger
Har du täckt någons hus med toalettpapper: Haha nej

Suger det här? Närå
Har du varit på stranden? Ja
Minns du din/dina musiklärares namn? Yes
Hur bra är din syn? Good
Har du varit på ett party? Nej du vet..
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Rädd för djupt vatten
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? Har ingen
Har du varit utomlands? Japp
Har du sett din bästa vän naken? halvt haha
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? Mami & Papis
Var är dina syskon just nu? Hemma
Vad var den senaste drömmen du minns? Minns aldrig drömmar
Vilken tid gick du upp i morse? Kl 7
Vad ska du göra i helgen? Vara med vännerna, sova, sova sova.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Jag vet, så därför ska det gå <3 från Philippa
När va du riktigt sjuk senast? Sjukt länge sen. Haha, hajjar ni? ;-)
Vem är den senaste kändisen du tog på? Mååååns
Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka. Har sovshorts

Har du färglinser? Nope

Vad gjorde du kl 2 inatt? Soooov
Vad är det första du gör på morgonen? Vaknar?
Vad ska du göra efter det här? Måla naglarna
hade du en bra kväll igår? Absolut!
favorit dryck på morgonen? Oboý
när brukar du gå och lägga dig? vid 12-1
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Lätt
har du spytt offentligt? Nej
vad skulle du göra om du vore en tjej/kille för en dag? Ingen aning
är du nöjd med ditt liv? Arå
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? Nej.
är du bortskämd? Nej!
du heter: Julia
smeknamn: Ia
låt just nu: Dont bring flowers after im dead - Erik Hassle
vem behöver du mest just nu? Alla mina brudar
vad tror folk om dig? Don't care

stämmer det? Om de inte känner mig stämmer inget
vad får du oftast komplimanger för? Håret
vad säger du för att imponera på någon? Raggar inte, blir uppraggad ;-) Haha nej. Men jag brukar inte försöka "impa" på någon.
hur imponerar man på dig? Humooor!
brukar du skratta för dig själv? Haha hela dan' varje da'
vad står det i ditt senast inkomna SMS? Haha vi har inge dator där nere, men man kan ta med. Men snacka om fina bilder <3 Från philippa
vart bor du? Solna
trivs du där? Trivs som bara den

äger du några converse? Bara falska..
festar du mycket? Har perioder
sprit, cider, vin eller öl? Cider
har du haft sex idag? Haha nej
nästa mål i ditt liv? Börja dansa seriöst

hur svarar du i telefonen? Alå
vem ringde du senaste? Mor
antal timmar sömn inatt? 6 timmar
sov du ensam? Aa
tycker du om din pappa? I love him
brukar du komma i tid? Nä.. (a)
när blev du fotad senast? Skolan
hur känner du dig idag? Trött -.-
vanligaste färg på dina kläder? Svart

är du smart? NEJ!!

Har du blivit dumpad? Ja
Har du blivit sårad? Kan man säga..
Har du dumpat någon? Ja
Är du en bra partner? Ingen aning
Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? Haha vet inte
Har du någon beundrare? Tror jag INTE
Har du varit kär i flera samtidigt? nej!
sårat någon allvarligt? Vetinte
e du beskriva dig själv som partner? Whut
du vill ha någon, vad gör du? Bevisar det för honom
ningsrepliken? Min telefon vägrar fungera utan ditt nummer
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Om jag skulle börja skulle jag aldrig kunna sluta. Så bäst att jag inte börjar!!
viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Pappa
Är du gift i framtiden? Lätt


Planes

Har suttit och degat i soffan sen jag kom hem ju. Blev inte bättre av att mamma och syster kom hem med turkisk peppar till mig, då kan jag ju sitta här hur länge som helst.. ;-)

Nej men nu måste jag ta tummen ur röven och ta på mig andra kläder, fixa lite i mitt rum och sedan hjälpa pappa med maten. Vi får nämligen gäster om.. IIIIHP 25 minuter!!!!!


Om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks

Hej allihopa! Hur mår ni idag? Själv mår jag fint. Lite dålig uppdatering men jag har ju faktiskt en skola att sköta..Tråkigt nog!Kom hem för ungefär en timma sen. Gud vad jag älskar min iPod, har haft musik i öronen hela dagen och oj vad jag koncentrerar mig bra. Det här behövde jag verkligen!

Hur som helst, sitter här och kollar på Americas Funniest Home Videos och dricker varm choklad. Huua vad kallt det är ute, mina händer är som sandpapper. Eftersom vi haft gympa så har jag gympakläder så därför får ni ingen dagens outfit just nu, men kanske lite senare! Sköt om er

Right now now now now now








Proffs? Nja..

Vem tror ni klarade att lägga in låtar på iPoden?! Jag kanske ska satsa på att bli tekniker eller något...Nej kanske inte! Men jag är faktiskt stolt för jag brukar inte vara duktig på sånthär skit. Haha, Jessica där fick du se att jag visst är teknisk... När jag vill! ;-)

Nej det här var sista inlägget för idag. Hoppas ni alla haft en toppendag som jag, och så vila ut er till imorgon! Puss på er alla!

Tonight

Vilken underbar kväll, som alla andra kvällar med tjejerna. Vi var ju på Q-lan som sagt och där spelade vi pingis, spelade massvis med kort och drack te. Gratis också! Haha, vi är så bäst som kan fjäska till oss lite te bara genom att le och låtsas vara söt. Eller aa, jag behöver ju inte låtsas men.. ;-)

Haha, nej skämt o sido. Vad har ni gjort ikväll? Själv var jag så dum att jag inte hade framme kameran någonting under kvällen. Skjut mig. Jag som lovat er att va bättre med kameran. Men jag tycker faktiskt ni borde överleva på de bilderna ni fått idag, speciellt min egobomb av bilder ni fick. Haha! Det gäller ju trots allt att bjuda på sig själv. ;-)

Nej nu ska jag börja förstå mig på iTunes och sedan överföra låtar till iPoden. Ååh, blir som ett litet barn på julafton när jag får nya teknikprylar. Yey! Kramar

Ha en trevlig kväll!

Sitter här med Siri några kilon tjockare. Har precis ätit, är sjukt mätt!! Vi ska kila iväg till Q-lan (fritidsgård) men först ska vi möta vår lilla knasboll Rebecca! Vi hörs senare med bilder!

Ha en trevlig kväll!


Jag & siri. Take me back to summertime!


Brudar

Siri och Philippa har varit här i ungefär en timma, vi har hunnit flumma, tagit bilder, lyssnat på musik och så sprang vi snabbt iväg och mötte Naomi för att jag ska köpa en iPod av henne. Äntligen har jag en, haha! :-)





Oväntat besök

Alltid kul med överasskningar! Nyss smsade Siri och Philippa mig och sa att dom satt på bussen påväg hit. Ibland är de bra underbara..Men bara ibland! ;-)

Right now

Skulle egenligen ta en fika på stan med Hanna, men eftersom jag inte fått mitt busskort än så hade jag inget att åka på. Vi som hade så mycket att ta igen. Vi får ta det så snabbt som möjligt, ellerhur Hanna?

Såhär går det när Julia lämnas ensam med en webkamera






Dagens Julia




Tröja - Cubus
Kofta - H&M divided
Jeansleggings - Ginatricot


13/12-10

Hejsan! Många av er sitter nog i skolan just nu och kollar på klockan. Själv slutade jag klockan elva idag! Slutar egentligen tolv på onsdagar men en lektion blev inställd så det var skönt!

Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag dricker té, det är så kallt ute, här inne också för den delen! Vi hörs senare. Pöss


Bedtime

Its time for bed! Jag är urtrött just nu, jag är ju van att sova 1-2 timmar varje dag när jag kommer hem från skolan men idag missade jag det och det var väl lika bra det. Nu ska jag alldeles strax trycka på OFF knappen och då kommer jag slockna direkt. Smell you later!


Bloggen

Okej! Nu vill jag att alla förstår mig rätt här.. Jag skapade inte bloggen för att få många besökare, många kommentarer osv. Jag skapade bloggen för att mina vänner ska kunna vara med i min vardag även när vi inte umgås. Självklart är ni som inte känner mig också bjudna, det är jättekul! Om jag börjar få hög statistik och många kommentarer är det inte så att jag struntar i det. Självklart blir jag jätteglad. Men det är inte det jag är ute efter!

Hoppas ni förstått mig rätt nu. Massa kramar

Äntligen!

Puh.. Tur att man har underbara vänner som hjälper än med problem, som t.ex bloggen i det här fallet! Kilade över till Rebecca runt fyra då jag slutat och där sätter sig Rebecca och Siri säg direkt vid datorn och börjar fixa och dona och vips så var det klart! Hann knappt förstå vad de höll på med. Nåja, duktiga är dom iallafall! :-)

Hur tycker ni bloggen blivit?

Jag hatar..

..blogg.se! Det är så krångligt! Alla andra bloggsidor jag varit på är så mycket enklare! Har suttit och försökt få in headern i rätt storlek i säkert en timma! Nu orkar jag inte mer.. Nu är energin slut. Imorgon kommer nya headern upp! Pöss

Next stop - Sängen


Yea!

Hej på er!! Jag vet att ni har saknat mig, haha skämt å sido. Men det är faktiskt så att jag börjar blogga här igen imorgon, ni får inte missa mig denhär gången ;) PÖSS!

RSS 2.0