Sitter i skolan

Tja. Sitter i skolan med Jessica och har precis fått veta vad jag fick på matteprovet, IG. Menmen.. De var förväntat. Har precis skrivit ut SO uppsatsen och lämnat in den.

Jessica tvingar mig att lägga in en låt, så då gör jag väl det. Har ett lopp i skolan idag efter lunch som lägger gympabetyget, och efter det slutar jag. Så vi hörs efter det! Kraaam


KLAR!!

Haha. nu kan jag andas ut, inga mer läxor - bara ett höstlov!! Nej nu måste jag sova, sängen kallar. Kram

Puh..

SNART KLAR, ÄÄÄÄNTLIGEN :D


Råkade somna..

Ni vet när man bara ska ta "fem minuters vila" ? De fem minuterna förvandlades till en och en halv timma. A lycka till att somna ikväll säger jag bara..

Har inte ens börjat skriva vidare på uppsatsen. Ska försöka börja lite nu och smöra till mig lite hjälp av pappa, hihi.

Glömde kameran hemma (klantigt av mig, jag vet..) så har inga bilder från dagen. NEJ VAD KLOCKAN VAR MYCKET!! ångestångestångestångest, måste skriva nu. puss!



Dagens plugglåt (som Jessica lärde mig gilla, haha)



Gyptian - Beautiful Lady


Stolt

Hej fina läsare, jag som har så många (a) haha! Kom precis hem från skolan, jätte skön dag faktiskt.

Ni vet att jag hade matteprov idag, gick sjukt mycket bättre än vad jag trodde.. Fett stolt! Kanske G om jag har tur, usch.. Vill och orkar inte tänka på mina mattebetyg alltså!

Ja som sagt måste jag lämna in SO uppsatsen om Islam imorgon så det blir ännu en pluggdag. Kommer inte skriva så mycket i bloggen nu eftersom jag vill bli klar med skiten. Jag måste stå ut, snaaaaart lov.. Sista rycket nu!! Kram ( eftersom jag sitter på mammas minidata har jag inga bilder)

Godnatt!

Sitter här med ögonlock som är tunga som stenblock. Måste sova nu, får inte plugga ihjäl mig. Puss på er alla


Jessica Maria Vester, bästavän..




År 2001 träffade jag den personen som gjort så jag klarat av skolgången och hela mitt liv. Första gången jag träffade den personen stod vi i en ring, vi hade precis börjat 6års och vi skulle presentera oss själva. Hon hade glasögon, mittbena och var grymt liten. Flickan var du Jessica. Du stod och fnittrade mest hela tiden tills läraren avbröt dig och sa "vad heter dudå, och vad är ditt smeknamn?" Du svarade med "Jag heter Jessica, men mitt smeknamn vill jag inte säga..För det säger hela min släkt och mm de vill jag inte säga" Jag brukar vanligtvis ha grymt kort minne, men just dethär kommer jag ihåg som om det vore igår.

Jag vet inte varför det är så, men det har väl med att göra den dagen så träffade jag ju flickan som blev min bästavän. Du & jag har alltid haft det tuffare i skolan än dom andra, och helt seriöst skulle jag aldrig klara av det utan dig och ditt stöttande. VI tillsammans har kämpat oss igenom den här skiten, och det har gått bra.. Det går uppåt. Utan dig idag skulle jag fortfarande stått på ruta ett, varit helt vilse. Men i dig i mitt liv har jag kontroll, du stabiliserar mitt liv på det sättet ingen annan kan göra. Du gör mitt liv perfekt.

Du och jag har inte haft den lättaste vänskapen om man säger så, men vi har kämpat igenom den. Och det är ett bevis på att det vi delar är äkta, helt ärligt.. annars skulle jag gett upp för flera år sen!


Asså du är så underbar. Alla gånger jag behöver någon så finns du liksom redan där. Det känns som om du hittade nyckeln till min kropp och hoppade in i halva den, du förstår mig liksom utan&innan. Ibland förstår du mig så bra så det nästan är läskigt. Glömmer aldrig alla stunder du hjälpt mig loss, knutit upp de allra svåraste knutarna och dragit mig ur problemen. Förlåt för alla gånger jag svikit dig. Du är en del av mig nu, och har varit det i 9 år. Jag vill alltid finnas hos dig, för det är bara dig jag kan vara mig själv på riktigt. Rapa dig i örat, prutta dig i fejset, stoppa mina tår i din mun. Våran humor är så sjuk, alla våra skrattdamp vi kan få utan någon anledning. Du är världens finaste människa. Med dig mår jag bäst, jag älskar dig allra mest världens bästavän








Yey me!

Nu är jag iaf klar med G/VG delen.. Sen är det ju en annan femma om jag ens har skrivit ihop en bra text så jag ens får ett betyg på det.. Jag sitter här och funderar på om jag redan nu ska börja skriva lite på VG/MVG delen så jag inte måste sitta hela eftermiddagen och kvällen imorgon.. Äsch, jag vet inte. Känner att min hjärna och jag inte samarbetar riktigt bra just nu alltså..


Några av mina bilder från Philippas fest


BIG LOVE



Jag och sötnosen



Skålar för Philippa



Det blev mycket skratt vid bordet








PARRRRTY TJEJER



YEY!



Ni är söta som få




Ni får mig att le



Jag, Siri & Födelsedagsbarnet



Finaste


Alltså.. Ingen idé att jag förklarar hur mycket ni betyder för mig. Det är ni
5 som får mig att kämpa, och jag kommer förevigt att älska er ♥
Mathilda, Rebecca, Jessica, Siri & Philippa stavas kärlek


Jessica, våra favoriter

Det var ungefär 1 år sen jag och världens bästavän Jessica började lyssna på Rapokalyps. Jag skickade låten "det kallas vänskap" till henne och sa att den påminde om vår vänskap. Hon föll direkt för låten! Alla deras låtar är grymma. Det är två killar som rappar på svenska om livet, aa allt som har med livet att göra helt enkelt. Jag började lyssna på dom genom att min syster och dom har gemensamma vänner.

I början av den här terminen skulle vi skriva en miniuppsats. Jessica började skriva om Rapokalyps, med en bruten arm så fick hon VG. Min syster sa det till medlemmarna i Rapokalyps, dom tyckte hon var asball och dom ska snart vara live i Solna någonstans och dom bad henne komma så dom får träffa henne.

Jessica du blev såååå chockad men ändå så glad. Jag är så glad för din skull <3

"genom vått och torrt genom väder och vind, till skuggorna bleknat bort, det finns inga skuggor kvar, för vad som än händer spelar ingen roll, står vi här för vi kallas vänner Jessica Vester"

 




:O

Erkänn att jag är grym.. :O

 


Medans du pluggar..

.. Lyssna på musik! Det gör jag oavsett, vart jag än arbetar har jag ett krav och det är att få ha musik i öronen. I skolan klarar jag mig inte utan min mp3, jag går alltid runt med hörlurar i öronen. Jag tappar all koncentration utan musik och det har lärarna sett dom dagarna jag glömt mp3n hemma. Så alla lärare i stort sett låter mig ha det. Går typ inte att se mig en enda lektion utan min kära musik i öronen. Jag stänger av allt när jag lyssnar på musik, jag glömmer bort omvärlden. Och koncenterar mig på just det jag ska.

Favorit låtarna att arbeta till:





 

       



Ja, som ni hör så har jag rätt bred musiksmak. Måste återgå till pluggandet nu. Kram


Blev sugen på..

..chokladbollar! Så jag ställde mig och gjorde det, haha jag är typ kung på det!


Haha , nej jag blåser inte på sleven .. Fråga mig inte vad jag gör med munnen, har ingen aning


.. Och såhär blev resultatet!


Im home!

Kom precis in genom dörren från bästa dagen i veckan (skoldagarna) onsdag! Slutar 12 varje onsdag, så skönt! Fast känns ändå inte så mycket skillnad, man går ju ändå hem och fortsätter plugga, iallafall när man har mycket plugg..

Haha, gud vad jag klagar på skolan! Förlåt, ska bli bättre på det.. Är bara helt slut på allt dethär! Nu ska jag sätta mig och fortsätta skriva på uppsatsen (som jag var duktig och höll på med idag även fast vi hade håltimma) och sen ska jag försöka förstå matten, vi håller på med bråk och sånt. När jag håller på med det känner jag mig som ett enda stort frågetecken..

Puss på er!

 
   



Kör på en liten bikbok outfit idag alltså, haha..
Jeanstights - Bikbok
Linne - Bikbok
Kofta - Italien
Väska - H&M
"Converse" - Belle


Det är ju en dag imorgon också..

.. Så nu är det dags att sova. Sängen ser väldigt varm och mysig ut om jag får säga det själv! Hoppas er dag har varit lite lugnare än min, men alla ni som har det som jag jobbigt med plugget.. håll ut, 3 dagar kvar sen höstlov. Puss på er alla, och godnatt ♥


Jag och ängeln innan Philippas fest (resten av bilderna får ni imorgon)


Usch fy blä!

Dansen jag var på.. tror det var flamenco, det var den tråkigaste timman i hela mitt liv. Asså hur kan man komma på en sån tråkig dansstil? Man såg att alla som dansade showdans, balett och allt sånt var så mycket duktigare än mig och Mathilda på detdär. Usch, håller mig till streeten jag.. =)

Jahapp, var det någon av er som såg DH då? Gud, Susan håller ju på att bli knäpp. Skrek som bara den när hon tryckte ner bilen på den där killen, mamma undrade vad jag höll på med alltså.. (a)

Här sitter jag med en kopp té och har ångest för allt plugg, alltså helt seriöst så orkar jag inte.. Men det är bara att plugga på, sitter och försöker skriva lite på SO uppsatsen. Spanska provet imorgon skiter jag i, kommer ändå aldrig klara det..

Måste fortsätta plugga nu, innan klumpen i magen växer ikapp hela mig. Pussar!


Världens bästa låt



Lord, bussen går om 10 min, hörs sen!!
Nu - Kuuuuta till bussen


Nu äre..

.. "Minimiddag" (eftersom jag inte hinner äta innan jag drar iväg) och lite smått plugg + läsa lite bloggar, mihi (a) Blir ju lätt att man kollar in annat när man ändå sitter vid datorn och arbetar.. Mys kläderna på såklart, haha!


Pluggpluggpluggplugg..

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit toppen!!

Fick sluta tidigare på NOprofilen som var vårt sista ämne eftersom jag hade skrivit klart min uppsats om Bröstcancer. Jag tänkte "Bra, då har jag bra mycket tid så jag kan sitta och skriva lite på SO uppsatsen som ska vara klar på fredag".. TILLS jag kom på att jag ska iväg med min dansgrupp och testa på en annan dansstil, kommer inte ihåg vad, tihi (a) Så.. Nu får jag dubbelt så mycket ångest för jag inte hunnit plugga något nu innan. Asså, det är för mycket just nu.. Ja, kolla själva..


RYCK

JAG FÅR RYYYYYCK! DET GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER PÅ DATORN, ARRRGH..


Pluggtime!

Hej ni söta!! Nu ska jag gräva ner mig i skolböckerna och ta igen det jag missade idag, eftersom jag var hemma och var sjuk. Så det får även bli så att jag säger godnatt nu, för kommer få sitta ett tag med dedär alltså.. Har snackat med Siri, hon har min kamera, så jag får den imorgon, WOHO! Kram


Converse gänget, yey! (jag, carro, jessica, rebecca, siri)


Philippa Amanda Georgina Berg

Philippa bästis fyllde år i lördags.. Det hon inte visste var att vi vänner hade fixat en överasskningsfest för henne. Hon blev så sjukt glad, ja ni kan ju gå in på hennes blogg och kolla inlägget där de står allt från kvällen om hennes reaktion osv.. Vi gjorde även en låt till henne, hennes tårar spruta, våra tårar sprutade när vi spelade upp den. LYCKAD kväll med andra ord!!

Här är låten :

Och bilder från kvällen: (inte mina bilder, kommer fler när jag får tillbaka min kamera)


Vi partar loss, haha


Rebecca sötnos och jag


Ren kärlek


Vi lagade tacos åt Philippa


Underbara Mathilda och jag


Lets go!

Sååå. Nu börjar vi igen, hoppas det var någe värt att vänta på, tihi..

I min värld har inte så mycket hänt, överdrivet mycket plugg bara. Nu äre så att Philippa har min kamera och jag vet inte när jag får tillbaks den, men när jag får tillbaka den blir det bilder i  bloggen också. Låter det bra?


Börjar på fredag

.. På fredag kör vi igen! Har så mycket läxor den här veckan, och ligger efter i skolan så det får bli att vi börjar på fredag. Kram på er


JAG SKA

Jag ska börja skriva snart igen, måste bara få i ordning på skolan och så.. Vänta på mig. Puss

RSS 2.0